De geschiedenis van Rosa Graf

Op 1 oktober 1926 opende meneer Graf de deuren van zijn laboratorium, om daar de verzorgingsproducten voor mevrouw Graf te ontwikkelen. Hiermee kon zij in haar schoonheidssalon rijke dames uit Leipzig een gezichtsbehandeling geven.

In 1928 ging meneer Graf ook produceren voor andere schoonheidssalons, en zo ontstond er een complete lijn van verzorgingsproducten van het merk Rosa Graf.

In 1943 werden de salon en het laboratorium compleet verwoest door de oorlog en kwam alles stil te liggen. Maar na een verhuizing naar Hannover begonnen ze opnieuw. Uiteindelijk overleed meneer Graf, en ging mevrouw Graf alleen verder.

In 1971 verkocht zij haar laboratorium aan de heren Petre en Heitland. Zij hebben het merk tot een groot internationaal succes gemaakt. Het merk Rosa Graf is nu wereldwijd bekend in de schoonheidsbranche.

Rosa Graf ontwikkelt

Petre en Heitland hebben veel hoogtepunten bereikt in de schoonheidsbranche. Ze ontdekten bijvoorbeeld de actieve werking van vochtregulerende crèmes, waren de eersten die rapporteerden over oplosbaar collageen in huidverzorgingsproducten en ontwikkelden Collastin. Maar ook waren zij de eersten die gescheiden liposomen verwerkten in de UV-filters van Rosa Graf Suntime. Bovendien waren ze de tweede in de wereld in de ontwikkeling van het repair complex.

De producten van Rosa Graf mogen alleen gebruikt worden door vakbekwame schoonheidsspecialisten. Deze schoonheidsspecialisten ontvangen telkens vernieuwende en kwalitatieve producten. De beste resultaten kunnen alleen bereikt worden door de combinatie van gekwalificeerde specialisten en de verzorgende producten van Rosa Graf.

Rosa Graf heeft een groot aanbod aan salonproducten. Om ook thuis uw huid te verzorgen zijn alle producten ook in de salon of de webshop te koop. In de webshop vindt u meer informatie over de afzonderlijke producten.